bahasa

X Polimer Siri di bawah jenama Hiposil Dilancarkan secara rasmi

 [9/7/2018,Suzhou,China]

CANTOI bahan-bahan yang hari rasmi yang dikeluarkan di bawah jenama Hiposil produk polimer X-siri, yang menggalakkan dalam pelekat mesra alam sekitar dan pembangunan industri lapisan, tetapi juga CANTOI dalam bidang bahan-bahan yang mesra alam, pencapaian pembangunan.


Sebagai pengguna semakin memberi perhatian kepada persekitaran hidup mereka sendiri semalam, pelekat dan lapisan pengeluar menghadapi prestasi produk yang lebih tinggi dan rendah pelepasan VOC dua cabaran, Hiposil X siri produk sebagai Khas fungsian Kumpulan baru perlabelan polimer, boleh membantu pengguna hiliran dalam prestasi produk dan mesra alam untuk mencapai keseimbangan sempurna.


Dengan pelbagai molekul berat Hiposil X siri produk, untuk memenuhi pelanggan dari segi senario berbeza permohonan pelbagai keperluan, seperti Kereta Api berkelajuan tinggi, automobil, bekas, lampu, pembinaan, hiasan rumah dan Majlis-Majlis lain, dan produk hiliran untuk memudahkan penggunaan, pengawetan pesat, penting keserasian, rintangan cuaca, seperti memberi sokongan efektif.


Tentang Hiposil

Hiposil adalah jenama, siri produk di bawah jenama polimer, pelekat NCO bebas atau kandungan VOC ultra-rendah pembuatan sisa, pengedap dan lapisan.


Tentang Silikon kali pelekat polimer

adalah polimer diubahsuai silikon (SMP/MSP/STP/SPU/MS Polymer) sebagai bahan utama untuk pelekat/pengedap mesra alam, juga dikenali sebagai gusi SMP, gusi MS, gusi MSP, gusi STP, gusi UPN.


Tentang Cantoi Materials Corp.

CANTOI merupakan sebuah syarikat teknologi yang khusus kepada bahan-bahan mesra alam sekitar pembangunan dan promosi, yang Misinya adalah untuk menggalakkan perkembangan persekitaran interaksi manusia dan kimia industri.苏公网安备 32059002002759号

苏ICP备17059372号