bahasa

Teknologi mencipta kehidupan yang baik

Science for a better life

CANTOI merupakan sebuah syarikat kimia yang berasaskan teknologi, bertujuan meningkatkan keramahan alam sekitar produk dengan teknologi baru, membantu pengguna menangani cabaran yang berasal dari kos dan persekitaran melalui inovasi teknologi dan inovasi operasi, dengan itu mencipta nilai untuk pelanggan, dan menyumbang kepada kebaikan alam sekitar dan kemajuan sosial bersama dengan pelanggan.

CANTOI memberi tumpuan kepada pembangunan dan promosi bahan-bahan yang berfungsi baru. Siri Hiposil resin silikon diubahsuai(juga dikenali sebagai SMP/MSP/STP/MS POLYMER)digunakan secara meluas dalam pengedap fleksibel, pelekat elastomer dan lapisan meterai, siri CA antioksidan digunakan secara meluas dalam getah, lateks, nilon, plastik, pelincir, poliolefin dan lain-lain sektor industri dan pengguna. Produk ini bukan sahaja meningkatkan daya saing produk pelanggan, lebih banyak menggalakkan pembangunan perlindungan alam sekitar industri hiliran.

CANTOI bukan sahaja menyediakan produk yang berprestasi tinggi, misinya adalah meningkatkan alam interaksi antara orang dan produk perindustrian, meningkatkan kadar penggunaan sumber dan mengurangkan kerosakan industri terhadap persekitaran semula jadi.


苏公网安备 32059002002759号

苏ICP备17059372号